Wil jij bijdragen aan het leveren van goede zorg aan onze patiënten?
Dan ben je bij Medrie op het juiste adres!  


Verpleegkundig specialisten en/of
Physician Assistants

aantal uren in overleg
 

Heb jij als verpleegkundig specialist of physician assistant affiniteit met de de spoedzorg? Dan hebben we een mooie uitdaging voor jou! Per direct zoeken wij professionals zoals jij, die een aantal uren per maand diensten willen doen op de Huisartsenpost Zwolle. 

Als verpleegkundig specialist / physician assistant verleen je laag- en middelcomplexe medische zorg op de huisartsenpost. Je werkt samen met doktersassistenten en huisartsen.

Vacaturekenmerken

Wat ga jij doen?


Patiëntenzorg:

 • Je handelt geprotocolleerde specialistische zorg aan gespecificeerde patiëntencategorieën zelfstandig af.

 • Je verricht in het spreekuur de anamnese, doet lichamelijk onderzoek en aanvullende diagnostische onderzoeken en stelt een behandelplan op.

 • Je informeert patiënten over de diagnostiek, de behandeling en preventiemogelijkheden. 

  Je zorgt voor een overdracht naar andere behandelaars en verzorgt waarneemberichten aan eigen huisartsen.

Kwaliteit en beleid:

 • Je initieert en zorgt voor de ontwikkeling van protocollen, richtlijnen en standaarden voor de huisartsenpost.

 • Je signaleert ontwikkelingen en knelpunten en doet voorstellen voor de (door)ontwikkeling en implementatie van beleid binnen jouw werkgebied.

 

Wat heb jij in huis?

 • Je hebt een afgeronde Masteropleiding Physician Assistant of Advanced Nursing Practice.

 • Registratie in het BIG-register als Physician Assistant of Verpleegkundig Specialist.

 • Je hebt bij voorkeur al meerdere jaren werkervaring in de huisartsenzorg en/of de acute zorg.

 • Je bent op de hoogte van de medische en verpleegkundige protocollen, richtlijnen, procedures en standaarden.

 • Je bent een professional met hart voor de zorg. Met jouw klinische blik en analytisch vermogen kom jij zorgvuldig tot een diagnosestelling.

 • Je werkt graag samen met collega’s in een team maar kunt ook goed zelfstandig werken.

 • Je staat stevig in je schoenen en durft initiatief te nemen en bent besluitvaardig.

 • Je bewaakt goed je eigen grenzen en schakelt zo nodig met de huisarts.

Dit bieden wij jou

 

Een verantwoordelijke functie in een dynamische werkomgeving met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

Het gaat om diensten in de weekenden en tijdens feestdagen met de intentie dit in de toekomst uit te breiden naar avonddiensten doordeweeks. Het aantal contracturen gaat in overleg. 

We bieden een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie een jaar met de intentie deze te verlengen.

De functie is ingedeeld in schaal 9 (min. € 3.901,-- max.
€ 4.985,-- + 30% of 50% ANW toeslag voor respectievelijk avond- of weekenddienst) conform CAO Huisartsenzorg. Inschaling is afhankelijk van opleiding, competenties en werkervaring.

 

Word jij onze nieuwe collega?

 

Meer informatie over de organisatie kun je vinden op onze website. Reageren op de vacature doe je via de button 'Solliciteren' rechts (boven) in beeld. 

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Karin Kerkhof, 06-51291285 of mail naar zwolle@medrie.nl

Maak kennis met de regio
 

Samen bieden we maatwerk aan de ruim 180 huisartsen van Medrie Regio Zwolle. We ondersteunen hen bij de spoedzorg op de huisartsenpost, de chronische zorg in de dagpraktijken en de organisatie van wijkgericht werken. Namens de huisartsen maken we op regionaal niveau afspraken met andere zorgverleners en organisaties. Met als doel dat huisartsen zo veel mogelijk tijd kunnen besteden aan de zorg voor hun patiënten, de 270.000 inwoners van de regio. Zo werkt Medrie voor huisartsen. 

 

Maak kennis met Medrie

 

Medrie werkt voor huisartsen! Ruim 200 medewerkers zetten zich dag en nacht in voor de huisartsenzorg in de regio’s Flevoland, Hardenberg en Zwolle. Zodat onze 270 huisartsen gewoon dokter kunnen zijn voor hun 600.000 patiënten. Wij faciliteren de huisartsen bij de spoedzorg op de huisartsenposten, bij de chronische zorg in de dagpraktijken en bij de organisatie van de wijkgerichte zorg. Hierbij werken we samen met andere zorgverleners en organisaties.

Onze doktersassistenten, triagisten en consulenten ondersteunen de huisarts direct in de praktijk. Maar wij regelen meer zoals financiering, scholing en kwaliteitsborging. Elke dag zetten wij ons met hoofd, handen en hart in voor de huisartsenzorg: daadkrachtig, betrokken en servicegericht. We werken niet alleen voor huisartsen. Medrie is ook van de huisartsen. Zo hebben ze invloed op de zorginhoudelijke koers van Medrie, zonder dat ze zich bezig hoeven te houden met allerlei organisatorische beslommeringen.
Medrie koerst op efficiëntie om ruimte te houden voor maatwerk. Daarom werken we in drie regio’s. Elk met een eigen regioteam: korte lijnen en bekende gezichten. Dat maakt ons uniek. Medrie werkt voor huisartsen!

2022 EXTENDED - ALL RIGHTS RESERVED

Volg Medrie