Ben jij doktersassistent of verpleegkundige en wil jij doorgroeien in je vak?
Wil jij leren door te doen en een erkend Triage diploma halen?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Triagist 

8-14 uur per week
avond,- nacht- & weekenddiensten
 

Jij bent het eerste aanspreekpunt bij spoedeisende huisartsenzorg. Een ongeruste moeder met een baby met vlekken, een oudere dame die kortademig is, een voetballer die tijdens de training zijn enkel heeft verzwikt.

Na kantoortijden bellen zij de Triagepost Medrie en ben jij degene die hen verder helpt. Door jouw (interne) opleiding tot Triagist weet jij precies hoe te handelen, jij weet in te schatten of er sprake is van een levensbedreigende situatie of dat je juist geruststelling kan bieden.

Meer weten over het vak Triagist? Onze Triage collega's vertellen je meer in dit filmpje. 

Over het team TPM
De Triagepost Medrie (TPM) in Zwolle ondersteunt de huisartsenposten en dienstenstructuren in de regio’s Zwolle, Flevoland en Hardenberg in avond, nacht en weekenduren op adequate wijze. Je werkt in een gemotiveerd en inspirerend team met ongeveer 65 betrokken collega’s. Regelmatig zie je je collega’s ook buiten de diensten om tijdens scholingen en bij het werkoverleg. 

Wat ga jij doen?
- Je gebruikt de Nederlandse Triage Standaard en de NHG Triagewijzer.
- Je plant consulten en visites in bij de artsen en zorgt voor goede registratie van de (telefonische) consulten. 
- Je geeft zelfstandig zorgadviezen aan patiënten. 
- Je verwijst zo nodig, in overleg met regiearts, de patiënt door naar andere zorginstellingen. 
- Je signaleert knelpunten bij de uitvoering van de werkzaamheden, doet voorstellen ter verbetering en informeert de manager hierover. 

Wij werken met een kwartaalrooster. Op zaterdag en zondag werk je met een groot team van 28 collega’s verspreid over de hele dag. De avonden zijn iets rustiger, waardoor je met acht collega’s werkt. Elke dienst is er een coördinerend doktersassistent aanwezig voor vragen. Daarnaast werkt er een team regieartsen.  Zij autoriseren jouw adviezen en zijn vraagbaak voor jouw medisch inhoudelijke vragen.

Wat heb jij in huis?
- Afgeronde opleiding MBO-opleiding doktersassistent of verpleegkundige niveau 4 / verpleegkundige-A.
Je hebt al ervaring met het werken op een huisartsenpost of huisartsenpraktijk.
Je bent flexibel beschikbaar en wilt minimaal 8 uur per week werken tijdens de avond, nacht en weekenden en op feestdagen.
Je werkt zelfstandig, bent positief en blijft kalm als het druk is. 
Je bent woonachtig in een straal van 50 kilometer vanaf Zwolle.

Dit bieden wij jou
De functie is ingedeeld conform de CAO huisartsenzorg. Daar komt nog toeslag bovenop; 150% bij feestdagen, 60% bij nachtdiensten, 50% bij weekenddiensten en 30% bij avonddiensten.

Een ideaal te combineren baan met een druk gezin of een functie binnen een dagpraktijk.

Doorgroeimogelijkheden in je vak. Waarbij je echt bezig bent met je vak! Je komt terecht in een goed geoliede machine: een gedreven team die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, goede pensioenregeling en een fietsregeling.

Ruimte voor opleidingen of deelname aan projecten en werkgroepen.

Proef de sfeer!
Wij organiseren eens per maand een kijkavond, waar je vrijblijvend sfeer kan komen proeven. Je bent van harte welkom! Neem contact op met: Arina Brinkman, operationeel manager TPM, 038 - 455 62 26. Meer informatie over de organisatie kun je vinden op onze website.  

Word jij onze nieuwe collega Triagist?
Solliciteer dan direct met jouw cv en motivatiebrief via de knop “solliciteren”. Wij kijken uit naar jouw reactie!

Maak kennis met Medrie
Medrie werkt voor huisartsen! Ruim 180 medewerkers zetten zich dag en nacht in voor de huisartsenzorg in de regio’s Flevoland, Hardenberg en Zwolle. Zodat onze 270 huisartsen gewoon dokter kunnen zijn voor hun 600.000 patiënten. Wij faciliteren de huisartsen bij de spoedzorg op de huisartsenposten, bij de chronische zorg in de dagpraktijken en bij de organisatie van de wijkgerichte zorg. Hierbij werken we samen met andere zorgverleners en organisaties.

Onze doktersassistenten, triagisten en consulenten ondersteunen de huisarts direct in de praktijk. Maar wij regelen meer zoals financiering, scholing en kwaliteitsborging. Elke dag zetten wij ons met hoofd, handen en hart in voor de huisartsenzorg: daadkrachtig, betrokken en servicegericht.
We werken niet alleen voor huisartsen. Medrie is ook van de huisartsen. Zo hebben ze invloed op de zorginhoudelijke koers van Medrie, zonder dat ze zich bezig hoeven te houden met allerlei organisatorische beslommeringen. 
Medrie koerst op efficiëntie om ruimte te houden voor maatwerk. Daarom werken we in drie regio’s. Elk met een eigen regioteam: korte lijnen en bekende gezichten. Dat maakt ons uniek. Medrie werkt voor huisartsen!

Vacaturekenmerken

2021 EXTENDED - ALL RIGHTS RESERVED

Volg Medrie