Studeer jij Geneeskunde en ben je op zoek naar een relevante bijbaan? 
Wij zijn per 1 juni 2021 op zoek naar collega's voor onze Triagepost!


Junior Triagist

4 diensten (van 5,5 uur) per maand
weekend en avondweekend diensten
 

Jij bent het eerste aanspreekpunt bij spoedeisende huisartsenzorg. Een ongeruste moeder met een baby met vlekken, een oudere dame die kortademig is, een voetballer die tijdens de training zijn enkel heeft verzwikt. Na kantoortijden bellen zij de Triagepost Medrie en ben jij degene die hen verder helpt. Door jouw (interne) opleiding tot Triagist weet jij precies hoe te handelen, jij weet in te schatten of er sprake is van een levensbedreigende situatie of dat je juist geruststelling kan bieden.

 Wat ga jij doen?
- Je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten die tijdens de het weekend een beroep doen op een huisarts.
- Je doet telefonische triage en handelt daarmee de hulpvraag van de patiënt af door de juiste urgentie en actie te bepalen.
- Je adviseert over zelfzorgmogelijkheden en regelt, zo nodig, de consult- en visiteafspraken voor de huisartsen. 
- Je werkt met de Nederlandse Triage Standaard en rapporteert gegevens in een digitale patiëntenkaart.  
- Je verwijst zo nodig, in overleg met regiearts, de patiënt door naar andere zorginstellingen.

Wat heb jij in huis?
Ben jij 4e/5e of 6e jaars student Geneeskunde en met ingang van 1 juni 2021 beschikbaar voor 4 diensten per maand, gedurende de 9 maanden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Per 1 juni 2021 starten wij een klas met Junior Triagisten, je wordt met mede studenten intern opgeleid tot Junior Triagist. 

- Gemotiveerde 4e, 5e of 6e jaars studenten Geneeskunde met interesse in de spoedzorg/huisartsenzorg.
Je bent communicatief- en besluitvaardig en stressbestendig.
- Je bent minimaal 4 diensten per maand beschikbaar en in vakantieperiodes extra beschikbaar.
- Je bent minimaal 9 maanden beschikbaar.

Dit bieden wij jou
Een uitdagende bijbaan, waarbij je relevante werkervaring opdoet die ook nog eens goed op je CV staat.

Voor deze functie gaat het om een beperkt aantal uren zodat de werkzaamheden kunnen worden gecombineerd met coschappen en studieverplichtingen. 
We zorgen voor een verplichte interne opleiding van een aantal dagdelen en een gedegen inwerkprogramma waarin je door een ervaren en gediplomeerd triagist begeleid wordt.

Inschaling in schaal 4 conform de CAO-Huisartsenzorg aangevuld met een onregelmatigheidstoeslag van 30% of 50%.

Word jij onze nieuwe collega?
Wij zien jouw reactie met CV en motivatiebrief graag tegemoet via de sollicitatiebutton. Meer informatie over de organisatie kun je vinden op
onze website. Voor vragen kun je contact opnemen met Marjolein Huizing, 038 - 455 62 01 of Arina Brinkman, 038 - 455 62 26, operationeel management. 

Maak kennis met het team
De Triagepost Medrie (TPM) in Zwolle ondersteunt de huisartsenposten en dienstenstructuren in de regio’s Zwolle, Flevoland en Hardenberg in de ANW-uren. Bij de Triagepost komen alle telefoontjes binnen van patiënten uit de regio’s die ’s avonds of in het weekend met spoed een huisarts nodig hebben. Er werken ongeveer 80 triagisten volgens rooster. Elke dienst is er een coördinerend doktersassistent aanwezig die de werkstroom coördineert. Daarnaast is er een regie-arts aanwezig, die als vraagbaak voor medisch inhoudelijke vragen fungeert, telefonische consulten verzorgt en telefonische adviezen van triagisten autoriseert.

Maak kennis met Medrie
Medrie werkt voor huisartsen! Ruim 180 medewerkers zetten zich dag en nacht in voor de huisartsenzorg in de regio’s Flevoland, Hardenberg en Zwolle. Zodat onze 270 huisartsen gewoon dokter kunnen zijn voor hun 600.000 patiënten. Wij faciliteren de huisartsen bij de spoedzorg op de huisartsenposten, bij de chronische zorg in de dagpraktijken en bij de organisatie van de wijkgerichte zorg. Hierbij werken we samen met andere zorgverleners en organisaties.

Onze doktersassistenten, triagisten en consulenten ondersteunen de huisarts direct in de praktijk. Maar wij regelen meer zoals financiering, scholing en kwaliteitsborging. Elke dag zetten wij ons met hoofd, handen en hart in voor de huisartsenzorg: daadkrachtig, betrokken en servicegericht.
We werken niet alleen voor huisartsen. Medrie is ook van de huisartsen. Zo hebben ze invloed op de zorginhoudelijke koers van Medrie, zonder dat ze zich bezig hoeven te houden met allerlei organisatorische beslommeringen. 
Medrie koerst op efficiëntie om ruimte te houden voor maatwerk. Daarom werken we in drie regio’s. Elk met een eigen regioteam: korte lijnen en bekende gezichten. Dat maakt ons uniek. Medrie werkt voor huisartsen!

Vacaturekenmerken

2021 EXTENDED - ALL RIGHTS RESERVED

Volg Medrie